GJATË SEKSIT/ Gratë që bëjnë këtë veprim, kanë më shumë gjasa të tradhtojnë – AlpeGossip
GJATË SEKSIT/ Gratë që bëjnë këtë veprim, kanë më shumë gjasa të tradhtojnë

GJATË SEKSIT/ Gratë që bëjnë këtë veprim, kanë më shumë gjasa të tradhtojnë

A jeni të shqetësuar se gruaja apo e dashura juaj po iu tradhton? Me sa duket, femrat që e bëjnë këtë gjatë seksit kanë më shumë gjasa të ndjekin rrugën e tradhtisë.
Hulumtimet tregojnë se gratë që lirojnë orgazma të rreme janë më të prira për të tradhëtuar, transmeton lajmi.net.

‘The Archieves of Sexual Behaviour’ kohët e fundit ndau rezultatet e një sondazhi të zhvilluar kohëve të fundit.

Në këtë sondazh, organizata i pyeti gratë nëse ato kishin liruar ndonjë orgazmë të rreme gjatë aktit seksual.

Rezultatet treguan se ato që e pretendonin kulminacionin seksual ishin më të prirur për të qenë jobesnikë.

Ato gjithashtu kanë më shumë gjasa të kenë mungesë komunikimi dhe të mos kenë ndjenja për kënaqësi seksuale.