JAVA E MODËS NË PARIS/ Adami dhe Eva. Givenchy mahnit me koleksionin e ri (FOTO) – AlpeGossip
JAVA E  MODËS NË PARIS/ Adami dhe Eva. Givenchy mahnit me koleksionin e  ri (FOTO)

JAVA E MODËS NË PARIS/ Adami dhe Eva. Givenchy mahnit me koleksionin e ri (FOTO)

Gjurma e parë ishte mollët karameleqë u shpërndanë të ftuarve që vinin në shfaqjen e Givenchy 2019. Shfaqja konfirmoi se koleksioni i referohej “mitit të origjinësAdamit dhe Evës i ndërthurur, i prekur nga një ndjenjë e lëmuar e individualitetit.

Veshje  me fisarmonikë,rripa të dobët, disa xhaketa të thurura dhe voluminoze.  Koleksioni kishte për qëllim butësin dhe feminizmin. Megjithatë kishte shumë copa të forta, dramatike të fryrë dhe kostume të përshtatura në mënyrë të mprehtë.