GJEN TË BRENDSHMET E NJË VAJZE NË BALLKON/ Shihni shënimin epik i banorit (FOTO) – AlpeGossip
GJEN TË BRENDSHMET E NJË VAJZE NË BALLKON/ Shihni shënimin epik i banorit (FOTO)

GJEN TË BRENDSHMET E NJË VAJZE NË BALLKON/ Shihni shënimin epik i banorit (FOTO)

Të brendshmet e një gruaje që ranë në një ballkon ishin arsyeja për të shkruar një shënim të rëndësishëm, në një ndërtesë në Greqi.

Ka shënime të ndryshme mitologjike në blloqet e banesave, por askush nuk arrin nivelin e kësaj, e cila ishte shkruar nga një banor, që gjeti një palë të  brendshme femrash në ballkonin e tij.

“Të lutem kujdes ku i hedh të brendshmet, sepse më bien në ballkon dhe më shqetësojnë”, thuhet në shënimin e banorit.