Gjërat që duhet t’i bësh një mashkulli të zhveshur – AlpeGossip
Gjërat që duhet t’i bësh një mashkulli të zhveshur

Gjërat që duhet t’i bësh një mashkulli të zhveshur

E keni gjetur veten krejt papritur përpara një mashkulli tërësisht të zhveshur? Mirë, merrni frymë thellë dhe kthjellohuni!

Është gjë krejt normale që në sekondat e para të hutoheni, por çështja është çfarë të bëni pastaj. Dhe për këtë ju vijmë në ndihmë ne!

Ja gjërat që duhet t’i bëni një mashkulli të zhveshur.

– Zhvishuni edhe ju. Është si ajo shprehja: “Bashkojuni festës!”

 

– Është tunduese dhe eksituese të mos dish se cili është veprimi i radhës. Kështu që, mbylljani sytë dhe filloni…

 

– Qëndrojini pas dhe filloni ta prekni nga para. Filloni me pjesën e gjoksit, barkut dhe përfundoni në pjesën intime. Kjo ngjan paksa me masturbimin, por ju jep mundësi të bëni gjëra akoma më eksituese, si puthja pranë veshit ose në qafë.

 

– Bëjeni t’ju mbajë në krahë! Jo vetëm kaq, por pse jo edhe mbështetuni pas murit dhe vendosini këmbët rreth belit. Përqafojeni teksa ai ju bën të djersiteni.

 

– Qëndroni sipër. Pamja është gjithmonë më e bukur kur sheh nga lart.

 

– Bëni dush bashkë. Ok, mos bëni “çudira” sepse do rrëshqitni. Por ca “lojëra” të vogla mund t’ju ndezin akoma më shumë.

 

– Gjeni zonën-P! Kjo nuk është gjë tjetër veçse pjesa mes testikujve dhe zonës anale. Seksologët shprehen se fërkimi në këtë zonë rrit dozat e testosteronit.

– Në djall 69! Më mirë 77! Na duhet të pranojmë që 69-a ka dalë paksa nga moda. 77 ose pozicioni ku të dy janë në të njëjtën anë bën të mundur që penetrimi të jetë si i nivelit A++.

 

– Bëjeni që ai të kërcejë për ju. Nuk ka asgjë më hipnotizuese sesa kur ai kërcen për ju apo bën “lapdance”.

 

– Masturboni para atij. Mjaftojnë 20 sekonda para se ai të vijë e t’ju ndihmojë.

 

– Kur jeni të zhveshur, gjëja më e mirë që mund të bëni është të flisni fjalë të pista. Madje, kjo ju tregon çfarë ju “ndez” para se të filloni “punën”.

 

– Bëjini njëri-tjetrit ca masazhe.