HABIT ME DEKLARATËN PËR NOIZYN/ Sheila Haxhiraj: Jemi më shumë se miq – AlpeGossip
HABIT ME DEKLARATËN PËR NOIZYN/ Sheila Haxhiraj: Jemi më shumë se miq

HABIT ME DEKLARATËN PËR NOIZYN/ Sheila Haxhiraj: Jemi më shumë se miq

Sheila Haxhiraj ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit dhe ka marrë vëmendjen e të gjithëve me një deklaratë për Noizyn.

Sheila Haxhiraj bën deklaratën e papritur për Noizyn: Jemi

Një ndër ndjekësit e ka pyetur rreth raporteve me reperin, duke i thënë se në të shkuarën kanë qenë miq. Ndërkohë Sheila është përgjigjur se tani janë më shumë se miq, duke i konfuzuar të gjithë.

Sheila Haxhiraj bën deklaratën e papritur për Noizyn: Jemi

“Po me Noizyn si i keni marrëdhëniet më përpara keni qenë miq jeni më…”, i ka shkruar ndjekësi.

“Më shumë se miq”, i është përgjigjur këngëtarja.

Sheila Haxhiraj bën deklaratën e papritur për Noizyn: Jemi

Sheila Haxhiraj bën deklaratën e papritur për Noizyn: Jemi

Sheila Haxhiraj bën deklaratën e papritur për Noizyn: Jemi