HABIT STUDIMI/ Duhet të kryeni marrëdhënie në takimin e parë, nëse doni një lidhje serioze – AlpeGossip
HABIT STUDIMI/ Duhet të kryeni marrëdhënie në takimin e parë, nëse doni një lidhje serioze

HABIT STUDIMI/ Duhet të kryeni marrëdhënie në takimin e parë, nëse doni një lidhje serioze

Në përgjithësi, femrat druhen të krijojnë kontakte fizike që ne fillim me meshkujt. Një studim i fundit thotë se nëse doni të keni një lidhje serioze, duhet të kryeni marrëdhënie seksuale sa më shpejt. Sipas studimit pjesa më e madhe e meshkujve bien në dashuri pasi bëjnë seks me partneren e tyre në takimin e parë.

Studimi është kryer nga ekspertë të Qendrës Ndërdisiplinore Herzliya me qendër në Izrael dhe Departamentit të Psikologjisë Klinike dhe Sociale të Universitetit të Rochester-it, të cilët shqyrtuan marrëdhëniet heteroseksuale.

Sipas ekspertëve shumë çifte përfundojnë në krevat në ditën e parë të takimit. Këtë gjë e bëjnë 58% e meshkujve dhe 56% e grave.

Falë këtij veprimi, rreth 36% e grave dhe 34% kanë pasur një lidhje të qëndrueshme.

Studimi tregon se femrat hezitojnë më shumë se meshkujt rreth marrëdhënies seksuale në takimin e parë.