LYEN QENIN ME BOJË/ I riu bën veprimin e pahijshëm me kafshën e gjorë... (FOTO) - AlpeGossip
LYEN QENIN ME BOJË/ I riu bën veprimin e pahijshëm me kafshën e gjorë… (FOTO)

LYEN QENIN ME BOJË/ I riu bën veprimin e pahijshëm me kafshën e gjorë… (FOTO)

Ndonjëherë njerëzit bëjnë aq çmendurira sa nuk e kontrollojnë dot kënaqësinë e tyre. Madje e teprojnë dhe me shakatë të cilat mund të jenë torturuese. Këtë gjë vërteton dhe ky njeri në këtë video.

I “pasionuari” pas kafshëve ka bërë një gjest sa qesharak aq edhe të dhimbshëm.

Ai ka ngjyrosur qenin e tij me ngjyrë të kuqe të ndezur, duke e bërë kështu më të veçantin në botë.

Djaloshi nuk ndalet së qeshuri me gjestin që bëri, derisa qeni sillej nëpër rrugë nga kjo torture që po i bënte i riu.