HAPNI SIRTARËT/ Që sot e tutje, në flokë do të vendosni vetëm aksesorët e dikurshëm – AlpeGossip
HAPNI SIRTARËT/ Që sot e tutje, në flokë do të vendosni vetëm aksesorët e dikurshëm

HAPNI SIRTARËT/ Që sot e tutje, në flokë do të vendosni vetëm aksesorët e dikurshëm

Përgatituni që flokët t’i kapni njësoj si atëherë kur ishit 5 vjeç! S’e kemi fjalën për modelin fiks, por për aksesorët që do të përdorni. Vitet ’90-të janë rikthyer fuqishëm dhe bashkë me to kapset që përdornim masivisht dikur.

Hapni sirtarët: Që sot e tutje, në flokë do të vendosni

Hapni sirtarët: Që sot e tutje, në flokë do të vendosni

Mund të përdorni pafund ngjyra, forma, rrathë, lidhëse dhe shaje pa u menduar dy herë.

Hapni sirtarët: Që sot e tutje, në flokë do të vendosni

Hapni sirtarët: Që sot e tutje, në flokë do të vendosni

Aksesorët më në modë për momentin janë aq interesantë sa do t’ju bëjnë t’i stiloni flokët në modele që s’i bënit prej kohësh. Për t’u frymëzuar hidhini një sy fotove më poshtë.

Hapni sirtarët: Që sot e tutje, në flokë do të vendosni

Hapni sirtarët: Që sot e tutje, në flokë do të vendosni

Hapni sirtarët: Që sot e tutje, në flokë do të vendosni

Hapni sirtarët: Që sot e tutje, në flokë do të vendosni

Burimi: Who What Wear