HARROJENI MODELIN "BISHT KALI"/ Tani flokët duhet t'i kapni vetëm kështu - AlpeGossip
HARROJENI MODELIN “BISHT KALI”/ Tani flokët duhet t’i kapni vetëm kështu

HARROJENI MODELIN “BISHT KALI”/ Tani flokët duhet t’i kapni vetëm kështu

Deri tani, kemi parë pista të panumërta që tregojnë modele të flokëve të kapura ulët dhe duket se sinjalizojnë se tendosja  dhe kapja lartë e tyre ka filluar të humbasi rëndësinë. Një gjë e mirë përsa i përkët dhimbjes së kokës.

Dicka e mirë kjo për dhimbjen e kokës. Cushnie paraqiti bishtin e ulët në gjendjen e saj më të relaksuar: të lirshme, me flokë të crregullt  pas veshëve. Në Siriano, Marjan tregoi një bisht të ulët mund të jetë gjithashtu me “element i surprizë” zinxhirët argjendi .Stili i flokëve iu dha gjithashtu një trajtim joshës dhe elegant në shfaqjen e Ralph Lauren dhe Badgley Mischka, ku bishti i ulët u bashkuan bukur me veshjet.