Hidhet shorti i parë i Eurosong. Kur do ta dëgjojmë Shqipërinë? – AlpeGossip
Hidhet shorti i parë i Eurosong. Kur do ta dëgjojmë Shqipërinë?

Hidhet shorti i parë i Eurosong. Kur do ta dëgjojmë Shqipërinë?

Se ç`ka ca shorte ky Eurovizioni që ende nuk kanë përfunduar. Ama deri tani është e sigurt që Shqipëria do të këndojë në natën e parë të gjysmë finales dhe në dhjetëshen e parë të konkurrentëve, në 8 maj. Numri i saktë i radhës do të dalë nga shorti tjetër që do të hidhet.

Këtë vit Shqipëria përfaqësohet nga Eugent Bushpepa me këngën “Mall”. Festivali do të zhvillohet në Lizbonë, në Portugali. Pasi Portugalia ishte fituesja e vjetshme e këtij konkursi muzikor.