HIDHINI NJË SY/ Me këto këshilla, ai do të dojë gjithnjë e më shumë nga ju! – AlpeGossip
HIDHINI NJË SY/ Me këto këshilla, ai do të dojë gjithnjë e më shumë nga ju!

HIDHINI NJË SY/ Me këto këshilla, ai do të dojë gjithnjë e më shumë nga ju!

Këto truke sigurisht që do ta bëjnë mashkullin tuaj t’i mungoni si kurrë më parë, edhe nëse jeni takuar apo martuar për vite me radhë. Këshillat mund të duken mjaft të lehta, por duhet t’u përmbaheni atyre, të jetë i disiplinuar. Mos iu nënshtroni tundimit për t’iu përgjigjur thirrjeve ose mesazheve të tij shumë shpejt. Sigurohuni që të mbani aromën tuaj të njohur dhe të visheni bukur kur ta takoni. Edhe nëse jeni takuar prej vitesh, bëni pak përpjekje dhe do ta bëni që ai t’ju dëshirojë më shumë.

1. Dukuni interesante dhe argëtuese
2. Jepini atij pak hapësirë ??personale
3. Bëjeni të presë përpara se t’i përgjigjet teksteve të tij
4. Merrini gjërat ngadalë
5. Mbani një parfum unik
6. Shtoni mister përvojave tuaja së bashku
7. Bëni aventura me të (dhe miqtë tuaj)
8. Tregoni pak interes për dikë (ose diçka) tjetër
9. Jepini vetes një ndryshim
10. Lëreni të dëshirojë më shumë