I ADHURONI XHINSET? Disa super ide si t’i kombinoni këndshëm gjatë verës - AlpeGossip
I ADHURONI XHINSET? Disa super ide si t’i kombinoni këndshëm gjatë verës

I ADHURONI XHINSET? Disa super ide si t’i kombinoni këndshëm gjatë verës

Nëse i adhuroni xhinset dhe gjithmonë jeni në kërkim të kombinimeve të bukura atëherë po lexoni artikullin e duhur.

Duke qenë se ditët e nxehta tashmë po afrojnë, kemi përzgjedhur për ju disa kombinime realisht shumë të këndshme, të përshtatshme pikërisht për stinën e verës.

Të gjitha pa përjashtim janë shumë “cool” dhe do iu bëjnë që të dukeni si një fashioniste e vërtetë…

Gjithashtu po bëjnë namin në Instagram, siç edhe mund t’i keni vënë re.