I dalin “të palarat” aplikacionit të masazheve/ Zbulohen kërkesat për favore seksuale – AlpeGossip
I dalin “të palarat” aplikacionit të masazheve/ Zbulohen kërkesat për favore seksuale

I dalin “të palarat” aplikacionit të masazheve/ Zbulohen kërkesat për favore seksuale

Një aplikacion i njohur për rezervimin e masazheve ka zbuluar mijëra të dhëna të klientëve, ndër to edhe kërkesa për favore seksuale.

Urban, i njohur më parë si “Massage Urban”, nuk siguroi bazën e të dhënave në internet që përmban 309,000 profile të klientëve, të cilët ishin të pasigurtë.

Ndër të dhënat u zbuluan edhe akuzat për sulme seksuale, të lidhura me individë të identifikueshëm.

Urban tha se po hetonte problemin dhe e nxorri bazën e të dhënave jashtë linje.

Problemi u zbulua nga studiuesi Oliver Hough, i cili e ndau zbulimin në faqen e lajmeve TechCrunch.

Të dhënat përfshinin mijëra ankesa nga terapistët, duke i detajuar klientët të cilët kishin kërkuar shërbime seksuale ose masazhe gjenitale.

Disa klientë u etiketuan si “të rrezikshëm” dhe disa u bllokuan për shkak të hetimeve të vazhdueshme policore.