I ftuari special tek Anjeza dhe Flori s`iu nda nga krahu moderatores! Ja çfarë i bëri… (FOTO) – AlpeGossip
I ftuari special tek Anjeza dhe Flori s`iu nda nga krahu moderatores! Ja çfarë i bëri… (FOTO)

I ftuari special tek Anjeza dhe Flori s`iu nda nga krahu moderatores! Ja çfarë i bëri… (FOTO)

Që me daljen e parë publike, Kroi Art ia mori gjithë vëmendjen mami Bietës dhe babi Albanit. Sapo mbërriti në piknikun e “Në shtëpinë tonë” e deri sa iku gjeti një shoqe të re, së cilës nuk iu nda nga krahu. Duke qenë se Anjeza e kishte përgatitur gjithçka para se të vinin të ftuarit, kur ata mbërritën kishte kohën e botës për t`u marrë me të ftuarit.

Dhe Kroi Art, aspak për çudi, nuk iu nda nga krahu. Sikur ta kishte kushërirën e preferuar. Vetëm duke e parë të buzëqeshë moderatoren e programit s`bëri as gëk as mëk në krahët e saj. Te mami shkoi vetëm kur donte të ushqehej.