I HABIT TË GJITHË/ Moderatori i njohur: Nora Istrefi është artistja më e ngurtë – AlpeGossip
I HABIT TË GJITHË/ Moderatori i njohur: Nora Istrefi është artistja më e ngurtë

I HABIT TË GJITHË/ Moderatori i njohur: Nora Istrefi është artistja më e ngurtë

Alaudin Hamiti dhe Liberta Spahiu kanë publikuar një vlog në YouTube, ku kanë luajtur lojën “Thuaje ose zhytu”. Ato i janë përgjigjur pyetjeve me spec si private ashtu dhe profesionale.

Liberta e pyeti Alaudinin se cili personazh publik është më i ngurtë nëpër intervista. Moderatori hezitoi disi të përgjigjej, ndërsa më pas tha emrin e këngëtares Nora Istrefi.

Sipas tij, Nora është një figurë publike e cila nguron të flasë nëpër intervista.