I shikoni shpesh! E kishit vënë re që këto vajza të njohura shqiptare kanë super trup? (FOTO) – AlpeGossip
I shikoni shpesh! E kishit vënë re që këto vajza të njohura shqiptare kanë super trup? (FOTO)

I shikoni shpesh! E kishit vënë re që këto vajza të njohura shqiptare kanë super trup? (FOTO)

Disa kanë trup të bukur dhe e ekspozojnë vazhdimisht, ndërsa disa të tjera qëndrojnë më në “hije” dhe nuk preferojnë të përfliten për format trupore. Nuk e dimë nëse e kishit vënë re edhe ju, por ka disa vajza të njohura shqiptare që kanë linja perfekte trupore, por në Instagram-in e tyre nuk është e vetmja gjë që shikon. Disa prej tyre shkojnë në palestër rregullisht, ndërsa disa të tjera janë thjesht me fat që kanë një trup që të gjithë vajzat ëndërrojnë. Me forma, por aspak vulgare këto vajza kanë linja perfekte, dhe duken bukur edhe pa u ekspozuar shumë. Se për cilët nga këto vajza po flasim, shikoni fotot e mëposhtme:

 

(Jona Spahiu)

 

(Laura Nezha)

(Dua Lipa)

 

(Anjeza Maja)

(Agnesa Vuthaj)