I ZURI FRYMËN ME JASTËK/ Dramë në familjen e Adelina Tahirit, nusja tenton t’i vrasë dajën biznesmen për pasuri (FOTO) – AlpeGossip
I ZURI FRYMËN ME JASTËK/ Dramë në familjen e Adelina Tahirit, nusja tenton t’i vrasë dajën biznesmen për pasuri (FOTO)

I ZURI FRYMËN ME JASTËK/ Dramë në familjen e Adelina Tahirit, nusja tenton t’i vrasë dajën biznesmen për pasuri (FOTO)

Adelina Tahiri ka ndarë një foto të familjarit të saj, të gjendur në spital, duke treguar mbështetjen për të pasi ka tentuar ta vrasi bashkëshortja për asrye pasurie.

Me datë 03/01/2020 pas një mbrëmje të qetë shtrihen që të flejnë viktima Abdulla Mehmetaj ish pronari i TV ERA me gruan e tij Arlinda Mehmetaj.-

Në orën 02:40 viktimës ia nxjerr gjumin jastëku në fytyrë veç kësaj ai ishte lidhur gjat natës me litar këmbëve dhe duarve disi viktima kishte arritur të çlirohet nga agresorja në fjalë dhe e kishte shtyer ku ky deri sa kishte marrë veten dhe duke zbritur në katin përdhesë Arlinda Mehmetaj ishte fshehur në një pjesë të errët duke e goditur me çekan në kokë disa herë ku edhe i kishte shkaktuar të çara në kokë.- përcjell news33.tv

Simbas Abdullahut arsyeja ishte pasurija e tij gjithashtu ai ceku se në marrëveshjen pronësore dhe të pasurisë nënvizohej kushti që Arlinda Mehmetaj të kujdeseshte për të deri sa të jet gjallë.

Arlinda Mehmetajë ligjëron në universitetin e AAB-së në Prishtinë./news33.tv