“IK PI*DHU”/ Agravon debati mes Romeos dhe Lidit: Kujton se do të të qëlloj… – AlpeGossip
“IK PI*DHU”/ Agravon debati mes Romeos dhe Lidit: Kujton se do të të qëlloj…

“IK PI*DHU”/ Agravon debati mes Romeos dhe Lidit: Kujton se do të të qëlloj…

Edhe pse në ditët e para, Lidi, Romeo dhe Heidi u shfaqën shumë të afërta me njëri-tjetrin, duket se raportojnë miqësitë nuk zgjasin shumë.

Gjatë ditëve të fundit janë të përfshira në debat, teksa mbrëmjen e djeshme kanë tentuar të sqarojnë gjithçka, por debatin përsëri ata ka agravuar. Romeo e vlerëson Lidin si të pabesë, pasi sipas tij, banori nuk ka vlerësuar ato që Romeo ka bërë për të. Nga ana tjetër, Lidi mendon se Romeo po e sulmon pa të drejtë.

Romeo: “Pranoje që më godite”.

Lidi: “Në jetën e rrugës për lojën, nuk llogaris asnjë, si Romeon asnjë, fare më shumë. Nuk bie jetën e një shpëtimi. i kam bërë që preket ky? A i kam përmendur familjen, ai kam përmendur Heidin? çfarë kam bërë më shumë? I thashë Jetmirit nuk jam ndjerë mirë mbrëmë dhe u prek Romeo e më hodhi poshtë. Hë moj Heidi tani”.

Romeo: “Ti erdhe dhe më the ‘duhet të futem në lojë, më kupto sepse nuk kam kohë’. Për çfarë ma këtë?

Lidi: “Unë të thashë që jam ndjerë keq mes teje dhe Heidit sepse ju jeni çift.”

Romeo: “Më kthen përgjigjen e kësaj që të pyeta.”

Lidi: “Të thashë që nuk rri dot mes jush sepse jeni çift, duke ndenjur ju putheni, nuk dua të futem mes jush. Dhe të thashë më kupto, që duhet të shkëputem ndaj jush që të luaj.”

Roza: “Lidi e kishte në kuptimin që duhet të bëj lojën time, nuk do rri me ju si një i tretë”

Lidi: “Po, tani kjo është për të qenë besëprerë…”

Romeo: “Ik meru me të gjithë, e nxorri veten.”

Lidi: “O Romeo hajde ma shpjego”

Romeo: “Nuk merrem, nuk dua të tregoj sa jam kujdesur unë për ty se do e quash ulje.”

Lidi: “Çfarëm udn të thuash më shumë se kaq, ‘je besëprerë, je fallco”

Romeo: “Po je më shumë.”

Lidi: “Ik pirdhu, me zor paske pritur. Ke prekur fundin me mua. Kujton se d otë të qëlloj…”

Romeo: “Po. Shumë seriozisht e kam.”

Lidi: “Qetësohu, ti nuk e di se çfarë të kam bërë.