Ja çanta “must” që nuk do t’ju bëjë punë vetëm gjatë ditës, por edhe në darkë – AlpeGossip
Ja çanta “must” që nuk do t’ju bëjë punë vetëm gjatë ditës, por edhe në darkë

Ja çanta “must” që nuk do t’ju bëjë punë vetëm gjatë ditës, por edhe në darkë

Çanta është një aksesor i domosdoshëm për çdo femër dhe ndonjëherë përzgjedhja e të duhurës bëhet pak e vështirë.

Ndoshta po mendoni një çantë që ta kombinoni gjatë ditës, por pse të mos jetë e duhura edhe për në darkë?

Ajo që duhet të bëni është të zgjidhni me kujdes ngjyrën dhe detajet që ka një çantë.

Me permasa të vogla, me rrip të gjatë apo të shkurtër, po ju japim disa sugjerime që do t’ju hyjnë në punë kur të zgjidhni çantën e radhës.