Ja cilat janë tetë arsyet pse keni marrëdhënie seksuale të dhimbshme – AlpeGossip
Ja cilat janë tetë arsyet pse keni marrëdhënie seksuale të dhimbshme

Ja cilat janë tetë arsyet pse keni marrëdhënie seksuale të dhimbshme

Seksi duhet të jetë një përvojë magjike dhe fantastike që t’ju bëjë të gjithëve të ndihen mirë, dhe jo një agoni. Mirëpo sipas studimeve 3 në 4 gra përjetojnë dhimbje gjatë marrëdhënies në një moment në jetën e tyre.
1. Një problem mjekësor po bëhet pengesë. Dhimbja gjatë seksit shpesh nxitet nga një gjendje mjekësore si inflamacion i vaginës shkaktuar nga një infeksion maja ose sëmundje seksualisht të transmetueshme, infeksione të fshikëzës, kistet ne vezore, fibroide të mitrës etj. Nëse dhimbja juaj është shkaktuar nga diçka e tillë, mjeku juaj do të jap mjekimin e duhur.
Nëse dhimbja është e shkurtër ose kronike, mund të prish të gjithë cilësinë e marrëdhënies. Dhe pjesa më zhgënjyese është se femrat nuk kërkojnë ndihmë të gjinekologëve për trajtimin dhe zbulimin e arsyes. Nëse jeni duke përjetuar dhimbje gjatë seksit, tregoni mjekut dhe mos vuani në heshtje.

Ja 8 arsye pse mund të përjetoni dhimbje gjatë aktit seksual.