“PLAS” SËRISH NË BIG BROTHER/ Erjola lag me ujë Eglën, aktorja hakmerret duke… – AlpeGossip
“PLAS” SËRISH NË BIG BROTHER/ Erjola lag me ujë Eglën, aktorja hakmerret duke…

“PLAS” SËRISH NË BIG BROTHER/ Erjola lag me ujë Eglën, aktorja hakmerret duke…

Erjola dhe Egla janë përfshirë në një episod të pakëndshëm mëngjesin e sotëm.

Teksa Egla ka qenë në oborri ne shtëpisë, Erjola e ka lagur me ujë. Ajo është shprehur se e bëri pa dashje, megjithatë Egla nuk e ka pritur mirë duke thënë se ishte e qëllimshme dhe për t’u hakmarrë, i ka hedhur sendet personale Erjolës në pishinë.

VIDEO