Ja cilat “leksione ” të filmave porno ju duhen për seks më të mirë – AlpeGossip
Ja cilat “leksione ” të filmave porno ju duhen për seks më të mirë

Ja cilat “leksione ” të filmave porno ju duhen për seks më të mirë

  1. Si fillim, duhet të mësoni të kërkoni atë që doni në një mjedis të sigurt, jo gjykues.

Në qoftë se jeni të shqetësuar dhe nuk mund t’i kërkoni ndihmë partnerit duhet të krijoni mjedisin e sigurt. Për shembull mund të bisedosh me të shtrirë në krevat dhe duke pasur një fytyrë engjëllore.

 

2. Por ajo që shikoni në porno nuk duhet të përputhet patjetër me jetën tuaj seksuale.

Ju mund të jeni duke parë një akt të caktuar seksi,  por jo të gjitha aktet që shikohen në porno mund t’i bëni në jetën tuaj reale.

 

3. Shihni se çfarë është normale në seks.

Mos kërkoni të bëni një seks spektakolar, siç ndodh në video apo filma pornografikë.

 

4. Kuptoni se trupi juaj është normal kur shikoni trupin e yjeve të pornos.

Pasi keni parë video të ndryshme kuptoni se çdo qenie njerëzore është unike.

 

5. Bëhuni të zhurmshëm gjatë seksit.

Jo vetëm për atë, por për kënaqësinë tuaj.

 

6. Lëvizni dhe ndryshoni pozicionin misionar.

Këto lëvizje mund të kthjellojnë mendimet tuaja seksuale.

 

7. Kuptoni dhe duhet të jeni në gjendje të dalloni ndryshimin midis të shpejtës dhe të ngadaltës.

 

8. Nuk ka vajzë të mirë e të keqe, pornografia e ka tejkaluar këtë gjë duke e kthyer çdo vajzë të mirë “në të keqe” në shtrat.

 

9. Duhet të gjeni mënyra të reja për t’u masturbuar.

Për shembull, mund të vini imagjinatën në punë dhe të përdorni lodra të ndryshme seksi.

Në qoftë se nuk keni një të dashur nuk do të thotë se jeni të dënuar për të bërë një jetë seksuale të mërzitshme. Do të jetë argëtuese në qoftë se shikoni filma porno.