JA THA PARA BASHKËSHORTES/ Konkurrentja në “E Diell” akuzon kolegun për ngacmim (VIDEO) – AlpeGossip
JA THA PARA BASHKËSHORTES/ Konkurrentja në “E Diell” akuzon kolegun për ngacmim (VIDEO)

JA THA PARA BASHKËSHORTES/ Konkurrentja në “E Diell” akuzon kolegun për ngacmim (VIDEO)

Në rubrikën “Beauty” në “E Diell”, puntatën e sotme njëra prej konkurrenteve, Fjona bëri një deklaratë të fortë duke akuzuar kolegun Eljon për ngacmim.

Eljo në këtë konkurrim është së bashku me bashkëshorten, Pranverën. Eljo puntatën e sotme tha se ai dhe Pranvera dëshirojnë që ta zëvendësojnë Fjonën me dikë tjetër. Ai tha se ky vendim ka ardhur pasi sipas tij Fjona nuk është aspak bashkëpunuese, duke shtuar se kur ai e telefonon ajo duhet ta hapë.

Fjona më pas, bëri një akuzë tepër të fortë dhe tha se nuk mundet ta hap telefonin kur Eljo e ngacmon atë 8 herë në ditë. Eljo tha se kjo gjë nuk është e vërtetë, pasi ai ë emision ka ardhur për të punuar e jo për të ngacmuar.