JANË PRANVERORË/ Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga VIP-at! – AlpeGossip
JANË PRANVERORË/ Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga VIP-at!

JANË PRANVERORË/ Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga VIP-at!

Thonjtë e V.I.P-ave janë gjithnjë risi, ndaj nëse do të biesh në sy, rikrijo ose kopjo këto modele.

Kourtney Kardashian – thonjtë me zemra

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga

INSTAGRAM

Megan Fox – metalike

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga

LESTER COHEN/GETTY IMAGES, MARROW FINE

Lizzo – french modern

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga

INSTAGRAM

Vanessa Hudgens – bardhë e zi

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga

INSTAGRAM

Selena Gomez – ylber pastel

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga

INSTAGRAM

Hailey Bieber – Neon

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga

INSTAGRAM

Jennifer Lopez – Xixa në vend të french klasik

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga

INSTAGRAM

Kourtney Kardashian – e kuqe abstrakte

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga

INSTAGRAM

Li Jun Li – diamante dhe bazë nude

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga

INSTAGRAM

Gwen Stefani – lule për pranverën

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga

INSTAGRAM

Rachel Zegler – thonj zanash

Duhet t’i rikrijosh patjetër këto thonj të sugjeruar nga

INSTAGRAM