JANË SUPER/ Tendencat e rrobebanjove dhe veshjeve të plazhit për verën 2019 – AlpeGossip
JANË SUPER/ Tendencat e rrobebanjove dhe veshjeve të plazhit për verën 2019

JANË SUPER/ Tendencat e rrobebanjove dhe veshjeve të plazhit për verën 2019

 

Nga rrobebanjot me motive floreale, ato pa rripa, kombinimi I luleve me vijat, tek fustanet e plazhit tip boho-chic, apo tek kostumet elegantë të banjës me aksesorë të inkorporuar, tendencat e verës 2019 padyshim do te preferohen nga një numër I madh femrash!