MASKË ME TË BARDHË APO TË VERDHËN E VEZËS? Zbuloni cila është e duhura për lëkurën tuaj – AlpeGossip
MASKË ME TË BARDHË APO TË VERDHËN E VEZËS? Zbuloni cila është e duhura për lëkurën tuaj

MASKË ME TË BARDHË APO TË VERDHËN E VEZËS? Zbuloni cila është e duhura për lëkurën tuaj

Veza është një nga përbërësit më të përmendur në maskat për lëkura të ndryshme, qoftë mixe, të thatë apo të yndyrshme. Por jo gjithnjë na bën mirë e gjitha dhe ebardha dhe everdha pasi ato përdoren për arsye të ndryshme

E bardha e vezës: Përdoret kur duam që të minimizojmë rrudhat ose ti japin elasticitet lëkurës tonë pasi ajo ka një veti tërheqëse.  Një nga maskat më të përmendura është kombinimi I saj me limonin. Mund ta mbani për 30 min e më pas ta shpëlani.

 

E verdha: Për ju që e keni lëkurën e thatë, ajo është shuëm hidratuese jo vëtëm për fytyrën por dhe për flokët. Aroma nuk është ajo më e mirë por efekti është mahnitës.