JANË TË RËNDËSISHME/ Ja si Omega 3 ndihmon për një jetë më të shëndetshme – AlpeGossip
JANË TË RËNDËSISHME/ Ja si Omega 3 ndihmon për një jetë më të shëndetshme

JANË TË RËNDËSISHME/ Ja si Omega 3 ndihmon për një jetë më të shëndetshme

Acidet yndyrore të Omega-3 janë të rëndësishme për të arritur një ekuilibër normal dhe të mirë midis komponentëve pro dhe anti-inflamatorë në trupin tonë. Omega-3 është e rëndësishme për një zhvillim dhe rritje natyrale e të shëndetshme. Disa studime shkencore tregojnë se Omega-3 (EPA dhe DHA) janë të rëndësishme për shëndetin tonë kardiovaskular, zhvillimin e fetusit, performancën njohëse, humorin dhe sjelljen.

Niveli i Omega-3 që merr çdo ditë një i rritur varion nga një person tek tjetri, në varësi të moshës, gjinisë apo faktorëve të tjerë shëndetësor e stilit të jetesës. Të rriturit duhet t’i kushtojnë vëmendjen e duhur nivelut të Omega-3 në dietën e tyre ushimore. Por meqenëse shumë pak prej nesh konsumojnë nivelet e duhura të peshkut të bardhë, salmonit, lajthive, farave chia etj, dieta jonë ushqimore përgjithësisht ka mungesë të Omega-3 të nevojshëm për një jetë më të shëndetshme. Ndaj mjekët sugjerojnë përdorimin e kapsulave të vajit të peshkut.

Omegor Mega – 3 është një nga suplementet ushqimore më të pasura me Omega-3, i purifikuar dhe i certifikuar nga IFOS Canada.

Por cilat janë përfitimet e përdorimit të Omegor Mega-3?

Omegor Mega-3 ndihmon në funksionimin normal të artikulacioneve.

Pas të 40-ave rreziku i sëmundjeve kardiovaskulare dhe problemeve me artikulacionet rritet , ndaj Omegor Mega -3 ndihmon në funksionimin normal të tyre dhe në një jetë më aktive.

Omegor Mega-3 ndihmon për një jetë më aktive, si edhe në mirëqenien e përditshme.

Ku mund ta gjeni Omegor Mega-3 dhe a ka nevojë për këshillimin e mjekut?

Omegor Mega 3 mund ta gjeni në çdo farmaci, dhe pa qenë nevoja e një recete nga mjeku, pasi është një suplement ushqimor që çdokush mund ta marr për të pasuruar dietën e vet ushqimore si edhe mirëqenien e përditshme.

Por nga tani, është edhe më e thjeshtë të marrësh Omegor Mega 3, të cilin mund ta porosisni vetëm me një klikim dhe ju vjen në shtëpi, pa u munduar fare.

Fillo tani të kujdesesh për dietën tënde ushqimore dhe shëndetin tënd të përditshëm!