Jashtë kornizave serioze, vajzat e ekranit që i dorëzohen komoditetit dhe stilit në përditshmërinë e tyre – AlpeGossip
Jashtë kornizave serioze, vajzat e ekranit që i dorëzohen komoditetit dhe stilit në përditshmërinë e tyre

Jashtë kornizave serioze, vajzat e ekranit që i dorëzohen komoditetit dhe stilit në përditshmërinë e tyre

I shohim të shfaqen në ekran me veshje serioze, brenda kornizave të emisioneve që prezantojnë apo punës që bëjnë. Por çdo gjë ndryshon në përditshmërinë e tyre. Jashtë seriozes dhe zyrtares, secila prej tyre ka një stil të veçantë dhe modern.

Më poshtë po ju tregojmë disa nga emrat e vajzave që në përditshmërinë e tyre i dorëzohen komoditetit dhe stilit të tyre unik.

Rudina Magjistari

Majlina Bregu

Alketa Vejsiu

Ilva Tare