Festë në familjen Mamaqi, Sia bën 3-muaj dhe merr dhuratën më të ëmbël (FOTO) – AlpeGossip
Festë në familjen Mamaqi, Sia bën 3-muaj dhe merr dhuratën më të ëmbël (FOTO)

Festë në familjen Mamaqi, Sia bën 3-muaj dhe merr dhuratën më të ëmbël (FOTO)

Vogëlushja Sia është kthyer në bekimin më të madh për familjen Mamaqi. Më parë ishte Joeli ai që mbushte me gëzim ditët e Ermalit dhe të Amit, por tani Sia është një lumturi e shtuar për ta. Normalisht në çdo shtëpi fëmijës më të vogël i kushtohet disi më shumë rëndësi dhe tani Sia ka rrëmbyer gjithë vëmendjen në familje. Këtë gjë e tregon fare qartë torta e personalizuar e përgatitur për 3 mujorin e lindjes, e gjitha në ngjyrë rozë dhe me një stil tipik për fëmijë.

‘Sia 3 muaj”,- shkruhet në tortën e vogëlushes.

Ami dhe Ermali nuk kanë publikuar ende një foto të qartë të vogëlushes, megjithatë shpesh na bëjnë pjesë të momenteve të ëmbla që kalojnë me të.