HISTORI E PAZAKONTE/ Nëna mbart në bark foshnjen e djalit të saj – AlpeGossip
HISTORI E PAZAKONTE/ Nëna mbart në bark foshnjen e djalit të saj

HISTORI E PAZAKONTE/ Nëna mbart në bark foshnjen e djalit të saj

Nëna e këtij djali, mbajti në bark foshnjen e tij. Ju mund të mendoni se kjo është një histori e errët dhe shqetësuese incesti apo aktiviteti të paligjshëm, por në të vërtetë nuk është kështu.

Ashtu si një nënë ajo po ndihmon djalin e saj të nisë një familje me gruan e tij.

Kayla Jones dhe burri i saj Cody donin që të krijonë një familje së bashku. Por një komlikacion i Kayla nuk e lejonte këtë gjë.

Ajo kishte hysterectomy të pjesshme kur ishte vetëm 17-vjeçare dhe kjo nuk e lejoi atë që të ngelej shtatzënë.

Hapi tjetër i çiftit ishte kërkimi i një nëne zëvëndësuese për fëmijën e tyre, por pas një kërkimi të gjatë kjo rezultoi e pafrytshme.

Nëna e Cody doli vullnetare për ta bërë këtë punë.

“Bashkëshorti im dhe unë u martuam në vitin 2012 dhe vjehrra ime gjithmonë bënte shaka për të qenë nëna surrogate,”-shpjegoi Kayla. “Pasi disa opsione tona për nënën zëvëndësuese nuk u realizuan atëherë filluan ta merrnim seriozisht vjehrrën.”

Pëfundimisht ranë dakort që të ishte nëna e Cody që do të mbante fëmijën.

Biologjikisht vajza e ardhur në jetë, është foshnja e tyre pasi vezoret dhe spermatozoidet e përdorura janë të Cody dhe Kayla.