A mund të bësh që mami im të jetë shtatzënë? Në Piter Pan kanë kërkesa të veçanta për Bert Aliajn – AlpeGossip
A mund të bësh që mami im të jetë shtatzënë? Në Piter Pan kanë kërkesa të veçanta për Bert Aliajn

A mund të bësh që mami im të jetë shtatzënë? Në Piter Pan kanë kërkesa të veçanta për Bert Aliajn

Roberti mban një bastun, të cilin Alketa e krahasoi me shkopin magjik. Kaq deshën fëmijët dhe filluan
me kërkesat që ishin të njëjta. Dy prej vajzave kërkuan që me shkopin magjik t`u linte nënat shtatzënë.

Të lutem meqë ke shkopin magjik, a mund ta bësh mamin tim të jetë shtatëzanë, me një vëlla e dua, tha Ema. Pas Emës dhe një vajzë tjetër i kërkoi të njëjtën gjë: Të lutem xhaxhi Berti, bëje këtë edhe për mamin tim”.