Valbona Selimllari në krye të detyrës, të gjithë sensibilizohen me të – AlpeGossip
Valbona Selimllari në krye të detyrës, të gjithë sensibilizohen me të

Valbona Selimllari në krye të detyrës, të gjithë sensibilizohen me të

Ish Miss- Valbona Selimllari ka marrë përsipër paraditen e sotme një nismë të rëndësishme.
Në fakt nuk është hera e parë që ajo gjendet për të ndihmuar. Por këtë herë me një grup vullnetarësh ka sensibilizuar për pastrimin e ambientit si dhe ndërgjegjësimin për të mos hedhur mbeturinat vend e pa vend.

Mjaft e entuziaste dhe e rrethuar nga të rinjtë Valbona gjendej në ‘Bulevardin e ri’ në Tiranë.

“Kemi ardhur në bulevardin e ri, edhe pse Bashkia e pastron tre herë në ditë, kjo nuk mjafton sepse ju vini dhe i hidhni farat kur rini nër stola. Merrni dy qese me vete dhe mos i hidhni në tokë, bulevardi është i të gjithëve. ‘ ka thënë Valbona teksa kishte bërë një lidhje live nga Instagrami.