Alessandra Cantini është një aktore e njohur në Itali, por gjithashtu ka qenë kandidate për deputete e Forza Italia-s.

Dhe e ftuar në emisionin ‘La Repubblica delle Donne’ në Rete 4, ajo ka dhuruar një ‘spektakël të pasmesh’.

Alessandra u pyet në emision live nga moderatori Piero Chiambretti nëse kishte veshur të brendshme poshtë fustanit të zi.

Dhe politikanja gjeti guximin për t’i dhënë përgjigjje audiencës.

Ajo u ngrit në këmbë dhe ngriti fustanin për të treguar se nuk kishte veshur asgjë poshtë tij, edhe pse moderatori u përpoq ta mbulonte.