JENI GATI ? 8 “truke” që na bëjnë të dukemi më të pasura se ç’jemi – AlpeGossip
JENI GATI ? 8 “truke” që na bëjnë të dukemi më të pasura se ç’jemi

JENI GATI ? 8 “truke” që na bëjnë të dukemi më të pasura se ç’jemi

Është ekzaktësisht siç e lexuat në titull. Ekzistojnë realisht disa truke të vogla të cilat gjithnjë arrijnë që të bëjnë të dukemi më të pasura se ç’jemi në të vërtetë.

Jeni gati t’i zbuloni?

Janë shumë të thjeshta dhe lehtësisht të praktikueshme, mjafton që ju të përqendroni vëmendjen tuaj në ato çka kemi për t’ju thënë në vijim!

Hekurosini mirë rrobat tuaja

Vishuni me veshje ngjyrë kremi

Vishni Taka

Veshje pambuku dhe mëndafshi

Mbani çadër me vete (kurrë nuk i dihet motit)

Mbajeni çantën në pjesën e bërrylit

Mbani orë të mirë në dorë

Mos mbani shumë gjëra në duar (një çantë mjafton)