JENI KURIOZË TA DINI? Ja sa i sigurt është seksi në ujë – AlpeGossip
JENI KURIOZË TA DINI? Ja sa i sigurt është seksi në ujë

JENI KURIOZË TA DINI? Ja sa i sigurt është seksi në ujë

Të bësh seks në ujë tingëllon sensuale dhe emocionuese apo jo? Kur jeni duke notuar, ju jeni praktikisht thuajse lakuriq, kështu që pse jo? Por, prisni pak: A është e sigurt të bëni seks në ujë?

Jo dhe aq. Liqenet, detet etj të gjitha mund të përmbajnë baktere. Kryerja e marëdhënieve seksuale mund të lejojë kontaktin e baktereve me vaginën, gjë që rrit rezikun për infeksione. Nga ana tjetër, uji i pishinës përmban kimikate që mund ta irritojnë vaginën.

Po seksi në dush?

Po tregohemi përsëri të sinqertë. Në këto raste, uji do të “fshijë” lagështirën natyrale të organit gjenital dhe ne e dimë se seksi pa lubrifikim mund të jetë i sikletshëm. Sigurisht, nëse keni një tualet gjigant me hapësirë të mjaftueshme për të lëvizur ku duhet, pse jo? Megjithatë, ju e lexuat se ç’thamë.

Si përfundim: Seks + Ujë = Jo dhe aq qejf!

Burimi: Pop Sugar