Gratë dalin në mes të rrugës të zhveshura, ajo që shkruajnë në trupin e tyre i trondit të gjithë – AlpeGossip
Gratë dalin në mes të rrugës të zhveshura, ajo që shkruajnë në trupin e tyre i trondit të gjithë

Gratë dalin në mes të rrugës të zhveshura, ajo që shkruajnë në trupin e tyre i trondit të gjithë

“Vishni lëkurën tuaj”, ky ka qenë slogani që ka bërë disa gra të zhvishen dhe të shkruajnë trupin e tyre duke protestuar në Javën e Modës në Londër.
Aktivistet inkurajuan kalimtarët të shmangnin pëlhurat si leshin apo lëkurën e kafshëve.

Në krye të kësaj lëvizje, Elisa Allen komentoi:

Me kaq shumë pëlhura të reja të cilësisë së lartë, nuk ka se si mos të jenë e një lëkure apo leshi i një kafshe”.
Sipas tyre, kafshët vriten dhe lekura e tyre shfrytëzohet nga shtëpitë e modës.