JENI NË NJË LIDHJE? Disa gjëra që nuk duhet t’i ndani kurrë me të dashurin – AlpeGossip
JENI NË NJË LIDHJE? Disa gjëra që nuk duhet t’i ndani kurrë me të dashurin

JENI NË NJË LIDHJE? Disa gjëra që nuk duhet t’i ndani kurrë me të dashurin

Ti ndan zemrën me të dashurin/ën tënd dhe në disa raste ndan shtratin, por përtej këtyre gjërave që ju bëjnë të lumtur kur i ndani me të, ekziston një zonë tjetër. Ajo e privatësisë, që ju përket vetëm ju dhe askujt tjetër. Ka një listë me gjëra që do të ishte më mirë t’i mbanit për vete.

1- Zakonet e tualetit
Ka çifte që nuk e kanë problem të ndajn hapësirën e tualetit bashkë në të njëjtën kohë.Megjithatë mos lejoni kurrsesi të ndani një moment si ky

2-Jeta sociale
Të keni miqësi të përbashkët është interesante, por është e rëndësishme që secili të kalojë kohë me shokët/shoqet e tij/saj.

3-Antidjersa
Në asnjë rast të vetëm mos përdorni të njëjtën antidjersë. Shpirti yt binjak duhet ta dijë mirë këtë.

4-Furçat e dhëmbëve
Puthjet dhe kyçjet e gojës me partnerin është normale dhe diçka e ëmbël kur jeni në lidhje. Por kjo nuk do të thotë që duhet të ndani edhe furçën e dhëmbëve me njëri-tjetrin. Kursejini vetes ca mikrobe. Dashurojeni partnerin por mos harroni të doni dhëmbët tuaj!/revistawho.com