JENI SHUMË TË URITUR? Ja 14 arsyet që ju bëjnë të ndiheni kështu – AlpeGossip
JENI SHUMË TË URITUR? Ja 14 arsyet që ju bëjnë të ndiheni kështu

JENI SHUMË TË URITUR? Ja 14 arsyet që ju bëjnë të ndiheni kështu

Nëse stomaku juaj ‘rritet’ ai kërkon vazhdimisht ushqim dhe ndjehet gjatë gjithë kohës bosh. Ka shumë arsye pse nu mund të provoni ndjesinë e ngopjes dhe gjithmonë udhëhiqeni nga uria.

1. Konsumoni shumë karbohidrate

2. Diabeti

3. Ushtroheni shumë

4. Jeni nën efektin e disa ilaçeve

5. Shumë stres (ngrënie emocionale)

6. Hani shumë shpejt dhe jeni të shpërqëndruar

7. Tiroide tepër aktive

8. Nuk flini mjaftueshëm

9. Sindroma premenstruale ose Menopauza

10. Shtatzënia

11. Konsumoni shumë alkool

12. Mos pirja e mjaftueshme e ujit

13. Mungesa e yndyrnaave të mira në dietën tuaj

14. Mos marrja e mjaftueshme e proteinave