Bëhet e “gjallë” seks-bomba shqiptare Kristin Prengaj, shihni ç’i shkruan Rashel Kolanecit (FOTO) – AlpeGossip
Bëhet e “gjallë” seks-bomba shqiptare Kristin Prengaj, shihni ç’i shkruan Rashel Kolanecit (FOTO)

Bëhet e “gjallë” seks-bomba shqiptare Kristin Prengaj, shihni ç’i shkruan Rashel Kolanecit (FOTO)

Rashel Kolaneci dhe Kristin Prengaj janë ndër vajzat më seksi të showbiz-it, por kjo e fundit ka dashur të jetë sa më pak në vëmendjen e medias. Por sigurisht nuk ia ka dalë shumë me sukses. Ajo ende ka kontakt me vajzat e tjera të njohura në vend dhe herë herë lë komente në fotot e saj.

Edhe pse jo aktive në rrjete sociale si dukur duke provokuar, ajo ka vetëm 124 ‘followers’. Mirëpo ndër të paktat që ajo ka shumë marrëdhënie të mirë është Rashel Kolaneci. Herë herë ajo lë komente në fotot e Kolanecit dhe këtë herë ka vendosur t’i komentojë dy ikona zjarri në foton e Rashelit. Ndërkohë ajo e quan Kristin, “nuko”. Si duket marrëdhënia e tyre është mjaft e afërt.