Zbuloni duke shkruar vetëm datën e saktë të lindjes, faktet më të habitshme që lidhen me trupin tënd – AlpeGossip
Zbuloni duke shkruar vetëm datën e saktë të lindjes, faktet më të habitshme që lidhen me trupin tënd

Zbuloni duke shkruar vetëm datën e saktë të lindjes, faktet më të habitshme që lidhen me trupin tënd

Një ‘website’ shumë interesant i bërë publik së fundmi zbulon disa fakte që lidhen me ty dhe planetin Tokë, vetëm duke shkruar datën e lindjes. Sipas ‘Daily Mail’ ky web përllogarit disa të dhëna në bazë të datës së lindjes, si prsh: rrahjet e zemrës, sa herë ke marrë frymë, sa pika shiu dhe dëborë kanë rënë gjatë viteve të jetës tënde etj.

Të dhënat janë mbledhur nga një sërë institucionesh që merren me statistikat. Në një farë mënyre kjo faqe tregon lidhjen e ngushtë që ke ti me Tokën. Më tej do zbulosh edhe sa orë ke fjetur gjatë jetës tënde. Me siguri shumë nga këto fakte do ju habisin ose do ju bëjnë për të qeshur./revistawho.com

 

http://www.gocompare.com/life-insurance/you-and-planet-earth/