PËRMBAJNË SHUMË MIKROBE/ Kështu mund të pastroni telefonat dhe tabletat – AlpeGossip
PËRMBAJNË SHUMË MIKROBE/ Kështu mund të pastroni telefonat dhe tabletat

PËRMBAJNË SHUMË MIKROBE/ Kështu mund të pastroni telefonat dhe tabletat

Studimet kanë treguar se telefonat celular përmbajnë më shumë mikorbe sesa ndenjësja e WC-së. 

Prandaj të pastrosh dhe dizinfektosh këto paisje teknologjike duhet të jetë prioriteti juaj nëse doni të shpëtoni pa dëme fizike prej tyre.

Sugjerohet që këto aparatura të pastrohen në të njëjtën mënyrë si pastrohet Windows.

Merrni një rrobë mikrofibër dhe një sasi shumë të vogël uji, të cilën e hedhim te rroba jo direkt te paisja (sigurisht për të evituar që të futet brenda në paisje).

Rroba mikrofibër do të ndihmoj të heqë bakteret nga sipërfaqa e aparatit. Nëse dëshiron mund të shtosh edhe një sasi të vogël alkooli mbi rrobën mikrofibër për të arritur një largim maksimal të këtyre baktereve nga telefoni.