JU KA SHPËTUAR/ Sokol Balla dhe Alban Dudushi kanë pafund të përbashkët (FOTO) – AlpeGossip
JU KA SHPËTUAR/ Sokol Balla dhe Alban Dudushi kanë pafund të përbashkët (FOTO)

JU KA SHPËTUAR/ Sokol Balla dhe Alban Dudushi kanë pafund të përbashkët (FOTO)

Është shumë e thjeshtë të gjesh ndryshime mes Sokol Ballës dhe Alban Dudushit. Njëri punon në Top tjetri në Vizion; Balla i është dedikuar politikës e ndërsa Dudushi më së shumti kulturës.

Por na besoni, tani e tutje, të përbashkëtat mes tyre s’kanë fund.

Më 19 shkurt, Alban Dudushi i surpizoi të gjithë me pamjen e re (madje dhe vetë të shoqen, Bietën); flokë të ndara me vizë në mes dhe mjekër (konsiderueshëm) të gjatë.

Tani kështu siç jeni hidhini një sy look- ut të Sokol Ballës: