JO TË LUMTUR? 5 shenjat që tregojnë se marrëdhënia juaj po bëhet toksike – AlpeGossip
JO TË LUMTUR? 5 shenjat që tregojnë se marrëdhënia juaj po bëhet toksike

JO TË LUMTUR? 5 shenjat që tregojnë se marrëdhënia juaj po bëhet toksike

Lidhjet në çift mendohet se na ndihmojnë ne të bëhemi njerëz më të mirë, por ka dhe disa raste që mund të na bëjnë të ndjehemi të demotivuar dhe jo të lumtur. Të tilla marrëdhënie mund të jenë të dëmshme edhe për shëndetin, në veçanti për atë emocional. Megjithatë ndonjëherë është e vështirë të identifikojmë se cila marrëdhënie mund të cilësohet si toksike. Më poshtë mund të gjeni 5 shenja, të cilat do t’ju tregojnë se marrëdhënia juaj po bëhet toksike.

1.Partneri/partnerja sigurohet që jeta juaj të jetë e mbushur me energji negative.

2.Nëse partneri/partnerja juaj bën gjithmonë rolin e viktimës dhe ju bën të ndjeheni në faj, duhet të hiqni menjëherë dorë prej tij/saj.

3.Në marrëdhënie gjithmonë njëri luan rolin dominant, i cili ka shumë rëndësi. Nëse partneri dominant u bën të ndjeheni si të izoluar atëherë do të thotë se keni lidhja juaj po bëhet toksike.

4.Nëse nuk mund të jeni të sinqertë me personin që doni, atëherë do të thotë se lidhja juaj pak nga pak po merr fund.

5.Nëse përdorni shpesh fjalën “më fal”, do të thotë se partneri/partnerja po ju manipulon duke ju bërë të ndjeni se jeni fajtor për gjithçka