DASMË SË SHPEJTI HORIZONT? 11 fustane që po i veshët do dukeni edhe më bukur se nusja – AlpeGossip
DASMË SË SHPEJTI HORIZONT? 11 fustane që po i veshët do dukeni edhe më bukur se nusja

DASMË SË SHPEJTI HORIZONT? 11 fustane që po i veshët do dukeni edhe më bukur se nusja

2 martohen dhe 100 tërbohen! Epo kot nuk e thonë shqiptarët këtë shprehje.

Edhe pse para 5 muajsh mund ta kemi marrë vesh që një dasmë është në horizont, na vijnë si na vijnë punët rëndom pjesës më të madhe prej nesh i ndodh që ta përzgjedhin fustanin dy ditët e fundit, ose më keq akoma, mbrëmjen e fundit.

Kësisoj në këtë artikull mund të gjeni disa ide brilante se si të visheni në dasmën e afërt dhe mos ta lini përzgjedhjen për në fund.

Për më tepër, nëse provoni të vishni një nga fustanet e mëposhtme me shumë mundësi do dukeni edhe më bukur se vetë nusja!

Nuk po iu themi asgjë më tepër, por po lëmë që fotot “të flasin vetë…”