JU BEZDISIN? Ja si mund të shpëtoni nga aknet e dhimbshme njëherë e përgjithmonë – AlpeGossip
JU BEZDISIN? Ja si mund të shpëtoni nga aknet e dhimbshme njëherë e përgjithmonë

JU BEZDISIN? Ja si mund të shpëtoni nga aknet e dhimbshme njëherë e përgjithmonë

Nuk ka pjesë më të sikletshme në fytyrë apo vende të tjera të trupit se sa puçrrat e dhimbshme.

Duhet të rezistoni që as të mos i prekni dhe as të mos i shtypni! Por ka disa mënyra për të shpëtuar, lexoni më poshtë:

Mos e prekni: dhe mos e shtrydhni më shumë, sepse kjo mund t’i shtyjë bakteret në thellësi.

Rregulli i dytë i artë për mënyrën se si të shpëtoni: Vendosni një leckë të pastër në ujë të nxehtë. Mbajeni në vendin që keni puçrrën për 10 deri në 15 minuta për 3 ditë rresht, transmeton living.al.

Lajeni atë me sapun dhe ujë të ngrohtë: është një mënyrë për tu dizifektuar dhe për tu qetësuar

Lajini duart tuaj sa më shuam të mundeni: bakteret që prekni gjatë ditës janë një mënyrë e mirë për tu përhapur dhe në fytyrë apo në pjesë të tjera të trupit.

Është më mirë të shmangni ndarjen e rrobave, peshqirëve, veshjeve, ujit të banjës dhe brisqeve me të dashurit tuaj ose familjarët derisa infeksioni të jetë zhdukur plotësisht.