“JU TË DY SHKONI BASHKË…”/ Meridiani ngacmon Antonelën dhe Claudion – AlpeGossip
“JU TË DY SHKONI BASHKË…”/ Meridiani ngacmon Antonelën dhe Claudion

“JU TË DY SHKONI BASHKË…”/ Meridiani ngacmon Antonelën dhe Claudion

Teksa po bisedonin,Meridiani ka thënë mendimin e tij në lidhje me dyshen.

Ishte Claudio ai i cili para disa ditësh ka shfaqur hapur pëlqimin e tij ndaj Antonelës.

“Unë mendoj që ju të dy mund te shkoni bashkë,dy bjonda,të dy të qeshur.Njërit nuk i pushon goja,tjetri nuk flet fare,kompesoni njëri-tjetrin”,-tha Meridiani.