Pozoi si femër në rrjetet sociale/ Homoseksuali “merr në qafë” katër meshkuj (FOTO) – AlpeGossip
Pozoi si femër në rrjetet sociale/ Homoseksuali “merr në qafë” katër meshkuj (FOTO)

Pozoi si femër në rrjetet sociale/ Homoseksuali “merr në qafë” katër meshkuj (FOTO)

Një burrë i cili ka pozuar si femër në rrjetet sociale ka arritur të takohet me katër meshkuj të cilëve u kishte thënë se ishte femër. Ata kanë pranuar ta takojnë por njëri prej tyre e ka zbuluar.
Duerte Xavier

Rrjetet sociale janë kthyer në një mjet komunikimi mjaft të rëndësishëm në ditët e sotme. Mirëpo në momentin që çdokush mund të futet dhe të hapë një profil me emrin e çdokujt dhe me foton e çdokujt, nuk je i sigurtë se me kë flet.

Një gjë të tillë kanë pësuar edhe katër meshkuj të cilët kanë rënë pre e një homoseksuali që shtirej si femër. 33-vjeçari, Duerte Xavier u ka lënë takim atyre dhe u ka premtuar marrëdhënie seksuale, me kushtin që të kishin sytë mbyllur.

Duerte Xiaver
Mirëpo njëri prej tyre e ka hequr fashën nga kurioziteti dhe ka zbuluar se në të vërtetë po kryente marrëdhënie me një mashkull. Pasi e pa Xavier-in ai e goditi dhe më pas mori policinë në telefon. Viktima e dyshuar që i bëri thirrje policisë i tha Gjykatës se ai u shtir si një femër tërheqëse që quhej Anna dhe i premtoi marrëdhënie seksuale nëse do i mbante sytë e mbyllura.