JU ZË LEMZA? Këto 2 marifete të thjeshta e largojnë si me magji – AlpeGossip
JU ZË LEMZA? Këto 2 marifete të thjeshta e largojnë si me magji

JU ZË LEMZA? Këto 2 marifete të thjeshta e largojnë si me magji

emza është një ndër sikletet e vogla që përjetojmë hera herës, por kur kemi zgjidhjen e duhur nuk kemi përse të torturohemi më! Harrojeni metodën e frikësimit të tjetrit, pasi edhe përse lemza largohet, do e bëni të vuaj nga zemra më pas. Ndaj ju mësojmë dy marifetet perfekte dhe shumë të thjeshta, për të cilat na besoni, funksionojnë!

Metoda nr. 1

Gjithmonë na kanë treguar se duhet të pimë ujë që të na pushojë lemza, por kurrë nuk na mësuan sekretin sesi duhet ta pimë! Pini jo më shumë se 7 gllënka ujë, pa marrë frymë, duke zënë hundët dhe prisni rezultatin. Besoj se e kuptuat, 7 gllënka, as më shumë e as më pak.

Metoda nr. 2

Merr frymë thellë dhe mbaje, duke numëruar deri në 10. Pa e lënë frymarrjen të ikë, merr edhe frymë akoma dhe më shumë duke numëruar deri në 10 sërish. Këtë veprim, do e përsërisni edhe një herë, pasi në këtë mënyrë stomaku dhe mushkritë do të mbushen sërish me ajër dhe muskuli i diafragmës shkon sërish në vend. Më pas nxirre jasht frymarrjen shumë ngadalë dhe voila, thuaj lemzës mirupafshim!