KA EDHE KËSHTU/ Në këto shtete duhet ta mendosh mirë tradhtinë bashkëshortore – AlpeGossip
KA EDHE KËSHTU/ Në këto shtete duhet ta mendosh mirë tradhtinë bashkëshortore

KA EDHE KËSHTU/ Në këto shtete duhet ta mendosh mirë tradhtinë bashkëshortore

Të tradhëtosh bashkëshortin është ende e paligjshme në disa shtete. Shumica e shteteve tradhtinë bashkëshortore e përcaktojnë si akt mashtrimi.

Dënimet për këtë akt ndryshojnë shumë në varësi të shteteve.

Arizona- Bashkëshorti juaj dënohet deri në 30 ditë burg. Dhe jo vetëm ai do të penalizohet, por edhe personi tjetër.

Florida- Në një vend ku shumica del me bikini, si mund të përmbahesh? Nëse tradhëton mund të bëjnë deri në dy muaj burg dhe gjobë 500 $.

Kansas

Marrëdhënia me dikë tjetër përveç bashkëshortit tuaj dënohet deri në një muaj në burg dhe me gjobë deri në 500 $.

Illinois

Pasojat për tradhti bashkëshortore në Illinois shkojnë deri në një vit burg për të dy ata që tradhëtojnë.

Massachusetts

Është konsideruar një krim me një gjobë deri në 500 $ dhe dënim me burg de