“KA NDRYSHUAR SHUMË, ËSHTË BËRË…”/ Ja çfarë mendojnë banorët për Ilirin – AlpeGossip
“KA NDRYSHUAR SHUMË, ËSHTË BËRË…”/ Ja çfarë mendojnë banorët për Ilirin

“KA NDRYSHUAR SHUMË, ËSHTË BËRË…”/ Ja çfarë mendojnë banorët për Ilirin

Teksa banorët po bisedonin me njëri-tjetrin Semi shpreh mendimin e saj në lidhje me Ilirin.

“Iliri ka ndryshuar shumë”,-tha ajo

Dagz gjithashtu shprehu mendimin e tij duke thënë se Iliri është bërë më i dashur dhe më i afruar.

Arjola nga ana tjetër i thot atyre se Iliri gjithmonë ka qenë i tillë ndoshta ka qënë pak i larguar për shkak të debatave që u krijuan dhe ndikuan emocionalisht tek ai.